Úvod Školení

GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů

Termín konání: 7.11.2017

Termín registrace: 14.9.2017 - 6.11.2017

Místo konání: Praha Prosek

Dovolujeme si Vás pozvat na kurz GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, který se koná v Praze dne 07. 11. 2017.
Detailní informace a program kurzu naleznete v Pozvánce


GDPR – General Data Protection Regulation

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů vstoupí v platnost 25. 05. 2018. Toto nařízení výrazně zvýší ochranu osobních údajů a týká se všech firem, institucí i jednotlivců, kteří shromažďují nebo zpracovávají osobní údaje  - svých zákazníků, zaměstnanců, klientů, dodavatelů…
Vážnost a naléhavost začít se důkladně připravovat již nyní umocňují až astronomické pokuty za porušování nových pravidel.
Na našem kurzu se seznámíte se zásadami a podmínkami zpracování osobních údajů, s procesy ochrany osobních údajů a samotným postupem implementace požadavků nařízení.
 

Předpokládané znalosti: Je vhodné být obeznámen se zákonem na ochranu osobních údajů (101/2000 Sb.) a znát definice a pojmy v ochraně dat.

Doporučené doplňkové materiály:
Směrnice EU 2016/679 /EC – General Data Protection Regulation
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=en

Pro koho je kurz určen?

  • Pracovníkům zodpovědným za soulad s ochranou osobních dat a řízením systémů ochrany dat
  • Pracovníkům zodpovědným za soulad s legislativou – Compliance Manažerům
  • Manažerům systémů informační bezpečnosti, bezpečnostním administrátorům
  • Pracovníkům HR
  • Konzultantům v oblasti řešení systémů řízení shody a ochrany osobních údajů

Vložné: 3.500,-Kč + DPH

(Dva a více účastníků z jedné organizace - 3.000 Kč/osoba)
 

Přihláška na školení

Další účastnící
Uveďte jméno a příjmení dalšího účastníka
Ochrana proti spamu

Zadejte text z obrázku:

* Takto označené pole je nutné vyplnit.


Související články

Školení

GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů7.11.2017
Místo konání: Praha Prosek

Interní auditor podle normy ČSN EN ISO 9001:2016 a ČSN EN ISO 14001:201617.5.2017 - 23.10.2017
Místo konání: Praha Prosek

všechna školení

Licence

Osvědčení
o akreditaci

Certifikáty

Členové CQS

Elektrotechnický zkušební ústav, s.p. Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Institut pro testování a certifikaci, a.s. Textilní zkušební ústav s.p. Fyzikálně technický zkušební ústav, s.p. Strojírenský zkušební ústav, s.p.