Úvod Novinky

IQNET DAY 2022

3.11.2022

IQNET DAY 2022 Letos 11. listopadu CQS společně s našimi kolegy z celého světa opět oslavuje význam sítě IQNET pro komunitu zabývající se posuzováním shody. Prostřednictvím naší partnerské sítě IQNET poskytujeme profesionální, spolehlivé a odpovědné služby postavené na dlouholetých zkušenostech.

CQS slaví 24 let důvěry s naší celosvětovou sítí

Rok 2022 je pro CQS dobrým rokem, navzdory nedávným globálním problémům jsme zaznamenali oživení, pokud jde o obchodní výsledky.

CQS vydává více než 1200 certifikátů, které jsou v oběhu v České republice, kromě systémů řízení kvality, životního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci nám důvěřují i v případě dalších certifikačních požadavků, jako jsou informační technologie, zdravotnické prostředky, bezpečnost potravin a energetický management.  

Zásluhu na tom mají naše téměř třicetileté zkušenosti v oblasti certifikace, podpořené dlouholetou spoluprací s celosvětovou sítí ve sdružení IQNET.  

V CQS, jako člen IQNET, slavíme svůj závazek pomáhat našim klientům v přístupu k inovativním a celosvětově uznávaným produktům a důvěryhodným službám, čímž se jim otevírají další možnosti obchodování, budování mezinárodního uznání a udržení růstu.

Při certifikaci podle systémů, produktů a služeb schválených sítí IQNET obdrží naši klienti certifikát IQNET spolu s naším originálním certifikátem a jsou uvedeni v databázi registrovaných organizací IQNET.  Toto prohlášení o uznání jim jako exkluzivní benefit umožňuje, aby jejich certifikace byla uznávána po celém světě.  Naše originální značka CQS spolu s uznávanou certifikační značkou IQNET také staví podnikání našich klientů na roveň mezinárodním hráčům.
Naše vzájemná důvěra v síti IQNET je založena na našem úsilí neustále posilovat naši způsobilost dodržováním akreditovaných nebo uznávaných mezinárodních požadavků a kritérií, vytvářet a budovat naše schopnosti, zdroje a služby, které přispívají k cílům a strategii sítě, a především udržovat naši integritu a způsobilost na našich trzích.

 

 Proč si připomínáme Den IQNET

Letos 11. listopadu CQS společně s našimi kolegy z celého světa opět oslavuje význam sítě IQNET pro komunitu zabývající se posuzováním shody.

Naše celosvětové zastoupení významně posílilo význam certifikovatelných systémů managementu nebo produktů - z čehož těží organizace bez ohledu na velikost a umístění - při zlepšování svých obchodních procesů a také při zvyšování své konkurenceschopnosti na globálním trhu.

Spojením místních odborných znalostí s globálními zkušenostmi a uznáním je IQNET jednou z mála organizací, které jsou využívány k utváření proaktivních politik a postupů v oblasti akreditace, standardizace, vývoje schémat a infrastruktury kvality.

Web: https://www.iqnet-certification.com/en/iqnet-day-2022
 

Autor: Lenka Šardziková   |   Sekce: Novinky   |   Tisk   |   Poslat článek známému


Související články

Školení

Metrologie - základy a legislativa21.6.2024
Místo konání: Praha - Prosek

Interaktivní kurz Interní auditor ISO 1348511.4.2024
Místo konání: Praha - Prosek

všechna školení

Licence

Osvědčení
o akreditaci

Certifikáty

Členové CQS

Elektrotechnický zkušební ústav, s.p. Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Institut pro testování a certifikaci, a.s. Textilní zkušební ústav s.p. Fyzikálně technický zkušební ústav, s.p. Strojírenský zkušební ústav, s.p.