Úvod Novinky

Novinky

Aktuální požadavky na systém kritických bodů - HACCP v potravinářském sektoru

9.2.2012

Systém HACCP je systém preventivních opatření, která slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem až ke konečnému spotřebiteli a to pomocí kritických bodů (CCP). více

Management rizik jako nástroj pro udržitelný rozvoj

10.1.2012

Současně s vývojem společnosti a zvyšujícím se technickým vybavením a zázemí roste volání po zajištění bezpečnosti, a to bezpečnosti dokonce z mnoha pohledů. více

Popelkou informační bezpečnosti jsou spisovny a archivy

1.12.2011

Co vše může zahrnovat problematika bezpečnosti v souvislostech dnešního informačního světa? více

Krizové řízení i Management kontinuity podnikání si zaslouží systematickou péči ve všech typech organizací

8.11.2011

Zavádění managementu rizik je v posledních letech podporováno i vznikem celé řady normativních dokumentů po celém světě, což svědčí o zájmu podnikatelské veřejnosti o tuto oblast. více

Novinky v požadavcích na certifikaci služeb IT

12.7.2011

V dubnu 2011 vyšla nová verze normy ISO/IEC 20 000 část 1. více
Energetická náročnost

Energetická náročnost

17.6.2011

Stojí Vaše společnost v rámci úsporných opatření před důležitým rozhodnutím? Zkuste si položit a zodpovědět několik otázek: více

Management hygieny ve výrobě potravinářských obalů (ČSN EN 15593)

1.6.2011

Zabezpečení zdravotní nezávadnosti produktů je stěžejním bodem a povinností každé výrobní organizace v potravinovém řetězci. Problematikou zdravotní nezávadnosti se v dřívějších dobách prioritně zabývaly zejména potravinářské firmy vyrábějící finální produkt určený k přímé konzumaci. S rostoucími požadavky trhu, zákazníků i spotřebitelů na zajištění zdravotní nezávadnosti do této problematiky postupně začali spadat i výrobci vstupních materiálů jako jsou například prvovýroba (zemědělství - vstup surovin) nebo výroba obalových materiálů, na které se v dnešním článku zaměříme. více

Školení

Požadavky NIS2 a rozdíly navíc vůči novele ISO 2700117.9.2025 - 18.9.2025
Místo konání: online

Interní auditor - ISO 9001:2015 - ZAČÁTEČNÍCI14.10.2025
Místo konání: Praha - Prosek

všechna školení

Licence

Osvědčení
o akreditaci

Certifikáty

Členové CQS

Elektrotechnický zkušební ústav, s.p. Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p. Institut pro testování a certifikaci, a.s. Textilní zkušební ústav s.p. Fyzikálně technický zkušební ústav, s.p. Strojírenský zkušební ústav, s.p.